A stresszlabda használata gyógyhatású

Emblémázott stresszlabda

A stresszről napjainkban rengeteg szó esik és nem véletlenül, mivel ez korunk egyik olyan jelensége, ami megbetegedések egész sorát idézi elő. Számtalan megbetegedésnek a forrását a stresszes életfolytatásban látják. Éppen ezért számít a stresszlabda hatalmas találmánynak.
Tulajdonképpen minden olyan munkahelyen kötelezővé kellene tenni a használatát, ahol a nagy hajtás miatt felgyülemlik a feszültség az emberekben. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy egyik vagy másik munkahely rossz lenne, hanem egyszerűen csak arról van szó, hogy egyes munkafázisok több feszültséget generálnak a munkásokban.
Ilyen esetekben a stresszlabda szorongatása segíthet a feszültség levezetésében. Újabban már bebizonyították, hogy gyógyhatása is van, vagyis a vérnyomásnak a csökkentésben van szerepe. Természetesen a cégek nemcsak a gyógyhatása miatt vehetik igénybe, hanem sokkal inkább a benne rejlő reklámlehetőség miatt. A stresszlabda felületére nyomtatott emblémával, logóval kiváló reklámkampányt lehet folytatni, hiszen aki a kezében szorongatja, az folyamatosan ezt látja majd.