Vitaminokban gazdag a Junior kutyatáp

Junior kutyatáp
Junior kutyatáp

Az ebek örökmozgó állatok és ha lehetőségük van rá, képesek egész nap szaladgálni. A kölyökkutyákra pedig ez fokozottan igaz. Ezért energia-dús táplálékra van szükségük, hogy legyen erejük egész nap játszani. A legtöbb Junior kutyatáp éppen ezért több kalóriát tartalmaz, mint az általános eledelek.
A kölykök a felvett energia egy részét a szervezetük fejlődésére fordítják. Ezek a tápok nemcsak a kalóriában dús összetevőkben gazdag. A szervezet megfelelő fejlődéséhez más fontos anyagokra is szükség van.
Ásványi anyagokban, vitaminokban, fehérjékben és nyomelemekben gazdag ételre van szüksége a fejlődő szervezetnek. Sok olyan Junior kutyatáp található meg a szaküzletek polcain, amelyek mindezt biztosítják a fiatal ebek számára.
Ha azt szeretnénk, hogy kedvenc házőrzőnk egészséges és hosszú életű legyen, akkor legalább az első években nagyon fontos, hogy jó minőségű eledellel tápláljuk. Persze a későbbiekben is érdemes teljes értékű táppal etetni a kutyát, de az első néhány hónapban a Junior kutyatáp nélkülözhetetlen a számukra.