WDH 520 páramentesítő a vizesedő falak ellen

Bizonyára már találkozott azzal a jelenséggel, hogy izzad a szobában a fal. Sok esetben ez akkor fordul elő, ha az Ön közvetlen szomszédja nem fűt és a közös fal hideg marad. Ilyenkor a legkisebb nedvesség is kicsapódik a falakon, izzadó hatásra emlékeztetve.
Ezt meg lehet előzni, méghozzá páramentesítő készülékkel. Az egyik legígéretesebb, alacsony energiafelhasználású és roppant mutatós külalakkal rendelkező modell a WDH 520.
Rengeteg nyirkosságot képes kinyerni a levegőből, így megszüntethető vele a dohos szag, a penész terjedése vagy megelőzhető annak kialakulása. Javasolt használni a növényekkel teli helyiségekben, mosókonyhákban, fürdőszobákban és ott is, ahol gyakran kerül ki nedves ruha száradni.
A WDH 520 használata akkor is javasolt, ha nincs ugyan dohos szag a lakásban, de rendszeresen bepárásodik az ablak, a hideg és meleg levegő találkozása miatt. Honlapunkon keresztül most rengeteg párátlanító modell közül válogathat, annak függvényében, hogy pontosan mekkora helyiséget és milyen hamar szeretne párátlanítani.