A Karcher gőztisztító kiválthatja vegyszereket

Karcher gőztisztító
Karcher gőztisztító

A makacs olajos és zsíros foltok ellen, eddig csak erős vegyszerekkel tudtunk megfelelően küzdeni. Ezek azonban nem éppen környezetbarát készítmények, de más megoldás híján szükség volt rájuk. Manapság azonban, a Karcher gőztisztító már képes kiváltani a kíméletlen anyagokat és életképes alternatívát nyújt.
A több mint 100 fokosra felfűtött nagynyomású folyadék és gőz oldja, majd szó szerint csiszolja a lerakódásokat. Legyen az padló, tűzhely vagy bármilyen más felület, gyorsan és kíméletesen letakarítható. A porszívó nagyságú Karcher gőztisztító készülék a kisebb vendéglátók kisebb konyhájában éppen úgy megállja a helyét, mint az ipari létesítmények méretes termeiben.
Különböző szórófejekkel felszerelhető, annak megfelelően, hogy éppen milyen területet akarunk mentesíteni a lerakódásoktól. Hosszú- és rövidtávon egyaránt remek befektetés a Karcher gőztisztító, ezért az elmúlt években alaposan megnőtt a kereslet irántuk. Az időtálló és minőségi berendezések könnyedén beszerezhetőek a szaküzletekből, de akár az internetről is.