Ősszel kezdődik a kosárlabda szezon, itt vannak az új indoor cipők!

Klasszikus Air Jordan
Klasszikus Air Jordan

Itt az ősz, az esős idő, a hideg, ami elől még a sportkedvelők is inkább a paplan alá bújnának. Azonban nem kell letenni végérvényesen a sportcipőt, csak másik típusúra kell cserélni, hiszen a teremsportok révén, kellemes melegben is megmozgathatjuk az izmainkat. A playsport.hu webáruház kiváló lábbeliket kínál a kosárlabda rajongók számára is.
A retro szerelmeseit a klasszikus Air Jordan modellek várják, akik pedig valami újabbra, modernebbre vágynak, azok számos, a legújabb technológiákkal felvértezett és a mai trendeknek megfelelő Nike kosárlabda cipő közül válogathatnak. Mivel egy csúcsmárkáról van szó, bármelyik modell mellett is döntsünk, biztosak lehetünk benne, hogy a lábunk megfelelő védelemben részesül.
Akár a klasszikus Air Jordan mellett tegyük le a voksunkat, akár valamelyik újabb modellbe bújtassuk a lábunkat, jó tartást, megfelelő támasztékot biztosítunk, főleg a gerincünknek, amivel minimalizálhatjuk a sérülések számát és nagyban elősegíthetjük a kiegyenlített, jó teljesítményt is.