A kényelmes kürtős páraelszívó

Kürtős páraelszívó
Kürtős páraelszívó

Amikor egy új technikai berendezést szeretnénk választani, sok esetben fontos szempont, hogy tökéletesen illjen a meglévő konyhabútorhoz. Ezért jó hír azok számára, akik 40 cm, 50 cm, 60 cm, 80 cm és 90 cm méretű keretek között gondolkodnak, ugyanis a www.toflesz.hu weboldalon számos méretben kapható számos kürtős páraelszívó.
A weboldalon lévő légszállítás kalkulátor segítséget nyújt a kiválasztás alkalmával, mert a konyhának adatait megadva megtudhatja, mekkora teljesítményű motort kell figyelem előtt tartani a leendő egység kiválasztásánál. Ezek a készülékek egyszerűen működtethetőek, a különböző fokozatok állítása általában nyomógombok segítségével történik.
A halogén vagy a LED megvilágítás pedig kellő segítséget nyújt ahhoz, hogy tökéletes precizitással végezhesse a munkáját a tűzhely fölött. A kürtős páraelszívó recirkulációs módban is működtethető, szén vagy alumínium filterek segítségével, amelyek megszűrik a párában található zsírt. 20 000 Ft feletti rendelés esetén, a szállításért nem kell fizetni.