Praktikus Ribcap védősapka

Ribcap védősapka
Ribcap védősapka

Amikor biciklizni kezdenek a gyermekek, fontos dolog, hogy már az első alkalommal a megfelelő felszereléssel kezdjék űzni ezt a sportot. Az első periódusban, biciklizés közben gyakran történnek kisebb-nagyobb balesetek. Ha ekkor a gyermek komolyan megsérül, félve fog megint a biciklire ülni.
A Ribcap védősapka ezt a kellemetlen helyzetet képes részben megoldani, mert speciális bélésanyaga van. Amennyiben a viselője elesik, a fejsérüléseket könnyen kivédheti. Persze a fejvédő mellett, más biztonsági felszerelést is szükséges beszerezni ahhoz, hogy teljes legyen a védelem.
Az első leckék alkalmával nem árt, ha a gyermek könyökvédőt és térdvédőt is visel, bár ez néha akadályozni fogja a mozgásban. Aztán majd később, amikor már jobban ül a nyeregbe, ezeket a felszereléseket fokozatosan el lehet hagyni. A Ribcap védősapka azonban továbbra is maradjon a fején, hiszen kényelmes viselete nem zavarja és továbbra is biztonságot nyújt kerékpározás közben. Keresse a Ribcap védősapka színes változatait!