A női bokacsizma a gardróbok remek darabja

Az átmeneti időszakokban sok fejfájást okozhat az öltözködés. Kora reggel még simán el lehet bírni a télikabátot és a bakancsot vagy hosszú szárú csizmát, de néhány óra múlva, egészen biztosan melegünk lesz ezekben. Éppen ezért kellenek az olyan köztes megoldások is, mint például a női bokacsizma, ami reggel és este kellő védelmet nyújt a hideg ellen, de közben délben sem bizonyul túl melegnek.
Ráadásul a női bokacsizma még jól is néz ki, így nemcsak a praktikuma miatt érdemes beszerezni, hanem azért is, hogy változatosabbá, jobbá tegye a kora tavaszi és késő őszi szettjeinket. Viselhetjük farmerral, rövid vagy hosszú szoknyával, kosztümmel egyaránt, mert minden csak attól függ, hogy milyen női bokacsizma mellett döntünk.
Egy klasszikus formákkal, vonalakkal bíró darab mindennel jól mutat, de nyugodtan választhatunk egy-két extravagánsabb példányt is, ami csak adott ruhaneműinkkel, összeállításainkkal fog harmóniában lenni. A www.cipom.hu oldalon mindkét női bokacsizma változatra találhatunk többféle alternatívát, így nem jelenthet akadályt az egyedi elképzeléseink megvalósítása sem.