A tökéletes alap a Héra alapozó

Az otthonunk falainak állapota nagymértékben meghatározza a komfortérzetünket. A falak tisztaságát, színét festéssel viszonylag egyszerűen újjá varázsolhatjuk, akár házilag, akár szakember segítségét kérve. Ha házilag látunk neki a munkálatoknak, érdemes pár dolgot figyelembe venni. Vannak termékek, amelyek kültérre és beltérre is alkalmazhatók, ilyen például a Héra alapozó.

Ugyanakkor arról is érdemes tájékozódni, hogy az adott alapozó oldószeres vagy vizes bázisú. Festés előtt mindenképp végezzük el a falakon a kisebb-nagyobb javítási feladatokat gletteléssel, ezt követően a Héra alapozó felvitelével ezek nyomait könnyen elfedhetjük.

Az alapozó látható bevonatot képez a falon, további előnye még, hogy a használatával jelentős mennyiségű festéket spórolhatunk meg. Akár a ház homlokzatára, akár a szoba falára felvive, az alapozó segíti a tökéletes fedést, biztosítja az utána felkent festék színének egyenletességét. A Héra alapozó alkalmazása elősegíti a festék tapadását a falon, így könnyebb munkavégzést biztosít, a végeredmény pedig látványosan szebb és tartós lesz.