Autó karosszéria fóliázás egy új technológiával

Autó karosszéria fóliázás

Szeretné feldobni autójának a kinézetét, de az újrafényezés túl költséges lenne? Ez esetben az autó karosszéria fóliázás a válasz, amelynek az ára a gépjármű fényezés díjának csupán a töredéke, így egy igen pénztárcabarát megoldásnak számít. Ez a technológia már évek óta széles körben használatos a különböző dekorációk és reklámfelületek gépjárműre való felhelyezésében.
Ilyen eljárással szépülnek például a versenyautók is. A belga gyártó legújabb termékcsaládja lehetővé teszi az autó bármely részének, hogy megújulhasson egy új dizájnú megjelenéssel. Az autó karosszéria fóliázás nemcsak szépítő funkciót lát el, hanem egyben biztonsági eszközként is hatásos.
Megvédi az autót a kisebb sérülésektől, az út során felverődő kavicsoktól és óvja a fényezést a télen használatos jégmentesítő só, de az időjárás hatásaitól is. Amennyiben le szeretné cseréltetni a fóliát vagy ismét az eredeti állapotában látná az autót, úgy az könnyedén eltávolítható anélkül, hogy bármilyen kárt keletkezne a fényezésben.