Mit tartalmaz az ablak ár?

Ablak ár

Új ház építése vagy a régi felújítása alkalmával, modern nyílászárókat szükséges beszerezni, amelyek hosszú évtizedeken keresztül tökéletesen működnek. Az a legjobb, hogyha ismert gyártók minőségi műanyag nyílászáróit választjuk, mint a Gealan vagy a Deceuninck.
Bár igazán színvonalas termékekről van szó, az ablak ár mégsem nevezhető túl magasnak. Ez nagyon fontos szempont mindenkinek, hiszen például egy új ház esetében sok nyílászáró szükséges és nem mindegy, hogy mennyibe kerülnek. Az ablakcserebere.hu weboldalon megtalálható ablak ár lista alapján Ön is el tudja dönteni, hogy melyik gyártónak a modelljeit vásárolja meg, ami a leginkább ideális és a támasztott igényeknek megfelel.
Az ablak ár különbözik a fix, a nyíló-bukó, a középen felnyíló, valamint attól is, hogy egy- vagy kétszárnyú típust rendelünk. Az ablak ár magába foglalja a felmérést, a kiszállítást, ha szükséges, a régi nyílászárók eltávolítását és elszállítását, az új beépítését, a fal helyreállítását, belső műanyag takaró elhelyezését, külső-belső műanyag párkányt és 27% ÁFÁ-t.