Az autószállítás külföldről árak szempontjából is kiváló

Autószállítás külföldről árak

Új autót vett külföldről, de nem vezethet haza, mert még nincs forgalomba íratva? Akkor bizony haza kell a járműt szállíttatni. Az autószállítás külföldről árak tekintetében is igazán attraktív az Autómentés 112 révén. Mit lehet tudni erről a cégről?
A történetét tekintve tudni kell, hogy több évtizedes szakmai tapasztalat áll a hátterében, úgy műszaki, mint a szállítás terén, ami ehhez a munkához kiváló referencia. Az állandóan elérhető cég vállalja az autószállítást az ország bármelyik területéről, valamint külföldről is.
A cég profiljába ez a szolgáltatás beletartozik, ami a határok szabad átlépésének köszönhetően semmiben nem különbözik a belföldi autószállítástól, ezért az autószállítás külföldről árak szempontjából sem túl költséges, mindössze az a fontos, hogy a gépjármű papírjai rendben legyenek.
Ha külföldről szándékozunk új autót vásárolni, a legjobb, ha előre egyeztetünk a cég ügyfélszolgálatával arról, hogy mikor esedékes a jármű szállítása. A cég munkatársai természetesen az Ön rendelkezésére állnak a megbeszélt időpontban.