Komfortosnak számít a parkolás Liszt Ferenc reptéren

Parkoló 300 férőhellyel

Nem kell aggódnia, hogy nem kap helyet az autójának, hiszen 300 helyet tudunk biztosítani mindenféle jármű típusnak. A parkolás Liszt Ferenc reptéren olyan egyszerű, hogy nem is gondolná.
Akár otthon a számítógép előtt ülve is kibérelheti azt a helyet, amelyikre szüksége van. Ha kételkedne abban, hogy az autója valóban biztonságban lesz, akkor megnyugodhat, mivel kamerák figyelik éjjel-nappal a járműveket, így azokkal nem történhet semmi baj.
Bár az ördög sosem alszik és hosszabb távollét után, hazatérve kellemetlen meglepetésként fogadhatja, hogy nem indul a kocsi. Viszont az akkumulátor bikázását szintén lehetőségünkben áll biztosítani. A parkolás Liszt Ferenc reptéren szolgáltatás kialakítása közben igyekeztünk mindenre odafigyelni, amire szükség lehet ilyen esetekben.
A beléptetési díjat mi álljuk és a terminálokhoz vezető utat a légkondicionált kisbuszainkon teheti meg. Egy több órás repülőút már önmagában nagyon fárasztó. A parkolás Liszt Ferenc reptéren azért jött létre, hogy az utasok kényelmét szolgálja, ezzel levéve a gondokat a vállukról a járművel kapcsolatosan.