Az ősi erő, amely körülveszi a Reikit

A gyógyulásra több alternatíva is van

Napjaink egyik leginkább elterjedt betegségforrása a stressz. Sokan hangoztatják, hogy stresszes világban élünk és ez valóban így is van, csakhogy ez előbb-utóbb olyan megbetegedéseket okozhat, amelyek idejekorán végzetesek lehetnek. A reiki egy olyan ősi erő, ami segíthet nemcsak a fizikai, hanem a pszichés problémák kezelésében is. Persze megfigyelhető, hogy nagyon sokan kissé kétkedve és óvatosan közelítenek ehhez a régi gyógymódhoz, mivel nem tudják, hogy miről is van szó.
Bár a jelenlegi orvostudománynak rengeteg előnye és pozitívuma van, azonban bizonyos helyzetekben nem árt kissé teret engedni a természetgyógyászatnak, ami már számtalanszor bizonyította, hogy képes a test, a szellem és lélek harmóniájának a helyreállítására. Az is igaz, hogy ez a fajta távolságtartás már az első alkalmakkor eloszlik, amint a betegek megérzik a Reikit körülvevő ősi erő gyógyító hatását a saját életükben. Sokan alapból kizárják annak a lehetőségét, hogy az alternatív gyógymódok valamelyikét is kipróbálják, mondva, hogy az egész csak valamilyen hókuszpókusz, átverés vagy valamilyen placebo-hatás. Miért gondolják ezt így? Nyilván lehetetlennek tartják, hogy kézrátétel által bárki is gyógyítani tudjon. A Reiki mesterek pedig kézrátétellel gyógyítanak, pontosabban általuk továbbítódik az ősi erő, ami egyben isteni eredetű és ennek az energiaáramlásnak köszönhetően jön rendbe nagyon sok rendellenesség a testbe és a lélekben egyaránt.
Szóval éppen az lenne a gyógyír sokaknak, amit annyira nem akarnak kipróbálni vagyis a jobbulás lehetőségétől fosztják meg magukat. A Reiki mesterek éppen azt tanulják meg, hogy az ősi erő, hogyan tud rajtuk keresztül továbbáramolni. Ott ahol szükséges, feloldják az energia szabad folyását gátló tényezőket, így nyitva az ajtót a gyógyulás útja előtt. Amennyiben szeretné, hogy a Reikinek nevezett ősi erő az Ön életét is jobbá tegye vagy kissé többet szeretne tanulni azért, hogy segíteni tudjon másokon, keresse fel a Reiki Réka nevű weboldalt, ahol további információk állnak az érdeklődök rendelkezésére.