Használt asztali számítógép erős konfigurációval

Minőségi számítógép

Akik teljesítménymániások, azoknak egyből felcsillan a szeme, amikor megjelenik egy új processzor, egy erősebb konfiguráció. De a használt asztali számítógép még nagyon sok embernek válhat a javára.
Ezeket a modelleket csak azok tartják elavultnak, akik igazán maximalisták. Nagyjából úgy van ez, mint az autókkal. Attól, hogy nem egy sportkocsiba ülünk be mindennap, még ugyanúgy elérünk oda, ahová szeretnénk.
A használt asztali számítógép ugyanúgy kiszolgálja minden igényünket, mintha a legújabb erőművet vennénk meg az íróasztalunkba több százezer forintért. A teljesítmény általában a játékok esetében szokott számítani. Akinek ez a hobbija, az biztosan tisztában van vele, hogy vaskos összegeket kell fizetnie, amennyiben lépést akar tartani azzal a rohamos fejlődéssel, ami a számítástechnikát illeti.
De egy tavalyi processzor vagy videokártya, ami használt asztali számítógépben van, még ugyanúgy alkalmas a játékok futtatására, de a különféle videó szerkesztők is gond nélkül használhatóak lesznek, aminek nagy szokott lenni a hardverigénye.