Igen kivételes múltú Törley

Törley

Akiknek nincs némi tapasztalata az italkészítés terén, egyszerűen el sem tudja képzelni, hogy mennyi fáradságos munka és tervezés az, amibe kerül, hogy egy új ízt kialakítsanak. Rengeteg idő telt el, mire végre megszületett a Törley pezsgő. Sok kutatás és kísérletezés vezetett el a várva-várt sikerhez. Amikor sikerült az áttörés, már sejteni lehetett, hogy egy új italtörténet komponálódott meg.
Amióta előállították a legelső buborékos csodát, a fejlesztések nem álltak meg. Mindig akad egy olyan szőlősgazda, aki mindent megtesz azért, hogy valami újat tegyen le az asztalra. Ehhez nem elég mindössze néhány tő növény, mert komoly háttérre is szükség van. Törley József mindezzel rendelkezett.
Amikor megalkotta az új eljárást, aminek révén az addigiaknál kitűnőbb terméket tudott előállítani, már csak az volt a kérdés, hogy Magyarországon hol tud belevágni a saját vállalkozás felépítésébe. Az ideális klímával rendelkező terület megtalálását követően, csak néhány év kellett ahhoz, hogy a Törley beigya magát a történelem nagy könyvébe véglegesen.