Nagykeménységű KPE cső 32

KPE cső 32

Milyen módon biztosíthatjuk a növények gyors és egészséges fejlődését, ha a természet már annyira megőrült, hogy nem hajlandó olykor heteken át egy csepp esőt sem adni? Sajnos ez egy olyan jelenség, amivel egyre gyakrabban kell szembenéznünk. A megfelelő vízforrás és a KPE cső 32 alkalmazásával máris megteremthetjük az alapot a tökéletes öntözőrendszerhez.
Annak függvényében, hogy mégis milyen típusú pompát alkalmazunk, jó ha a vezetékrendszer több bár nyomásnak is ellen tud állni. A KPE cső 32 esetében ez bátran felmehet 6 bár értékig is. Egy kemény polietilén termékről van szó, amit a leggyakrabban mágnes szelepek után helyeznek el. Könnyedén szabható, tehát nem fog gondot jelenteni a méretre illesztés.
Csupán arról kell gondoskodni, hogy legyen elég mennyiség kéznél. Szerencsére online is kényelmesen megrendelhető a KPE cső 32, ami több éven át fogja tartósan végezni a feladatát. Nem lesz többet gondunk a csapadékhiánnyal, mert az automatizálás révén csak egy gombnyomás kell és biztosítva van a talaj nedvesen tartása.