Laser show rendezvények megnyitására vagy zárására

Laser show

Manapság a konferencia- illetve rendezvénytechnika olyan sok lehetőséget rejt, hogy a bőség zavarában már azt sem tudjuk, hogy milyen eszközökhöz nyúljunk. A megszokott hang és vetítéstechnika mellett, ma már laser show is bevethető a figyelemfelkeltés érdekében.
Egy különféle színeket, fényerőt és sugárjátékokat alkalmazó laser show remek nyitó és záró elem is lehet, így akár már az első pillanatban is el lehet varázsolni a résztvevőket, vagy egy hatásos lezárást eszközölhetünk. Különleges fejlesztés a füstre vetítés, ami 3D hatású ábra vagy logó életre keltését is lehetővé teszi.
Amennyiben ilyen látványos elemmel kápráztatnánk el egy konferencia vendégeit vagy valamilyen rangos esemény vendégeit, akkor ezt az AVadvice rendezvénytechnikai vállalkozás munkatársai tudják megvalósítani számunkra, akik profinak számítanak a laser show világában. Ha felvesszük velük a kapcsolatot és elmeséljük az elképzeléseinket, akkor a legjobb tudásuk szerint fogják összeállítani az előadást, amivel garantáltan elégedettek leszünk.