Látnivalókban gazdag Abu Dhabi nyaralás

Az Egyesült Arab Emírségek titokzatos és ugyanakkor csábító világáról már valamennyien hallottuk. A Kelet legendás kincseit, a városokat, mindenki szeretné látni. Az Abu Dhabi nyaralás erre tökéletes lehetőséget ad, hiszen a Föld egy olyan részére juthatunk el, amelyik jó pár meglepetést tartogat a látogatóknak.
Abu Dhabi roppant gazdag kultúrájú város, ami rendkívüli pezsgésével kápráztat el mindenkit, aki itt jár. Az Egyesült Arab Emírségek 7 tagállama közül a legnagyobbik, a turizmus fejlesztését pedig anyagilag jelentősen támogatja. Az Abu Dhabi nyaralás ezért elsősorban azoknak kiváló, akik egy kulturális és építészeti látnivalókban gazdag várost szeretnének felfedezni.
Itt annyi érdekes dolog van, hogy mindenképpen megéri időt szentelni a megtekintésükre. A zöld parkok, a modern és különleges építészeti megoldások, a káprázatos tengerparti sétányok mind-mind arra csábítják az utazókat, hogy a város minden részét bejárják. Az Abu Dhabi nyaralás a Forma 1 versenyek kedvelőinek pedig igazi kuriózum.