Minőségi téli gumi 30 ezer alatt: lehetséges?

Érdemes megkeresni a jó ajánlatokat

Amennyiben nem sürgős, nem szabad beleugrani a gumiabroncs vásárlásba rögtön a hidegebb idő beálltával, mert előfordulhat, hogy később kissé olcsóbban hozzá lehet férni. Egy kis előrelátással, a téli gumi vásárlását, akár 1 évvel korábban is elkezdhetjük, figyelemmel kísérve az akciós ajánlatok időszakát a különféle szaküzletekben vagy a webáruházakban.
Általában megfigyelhető, hogy amint egy termék szezonja kezd lejárni, a legtöbb forgalmazó igyekszik túladni rajta, hiszen jön a következő kollekció. Például a hidegebb évszak végéhez közeledve, a forgalmazók igyekeznek túladni a téli gumiabroncsokon, mert nagy valószínűséggel kevesen fognak belőle vásárolni, ami logikus, hiszen jön a meleg nyár. Éppen ezért, tél végén beköszönt az akciós ajánlatok időszaka a szaküzletekben is. Ilyenkor már 14.000 Forintért is hozzájuthatunk jó minőségű 195/65 R15-ös téli gumiabroncsokhoz, kerekenként megspórolva több ezret. A gumidirekt.hu webáruházban, az akciós ajánlatok keretében már most megtalálhatóak a legnagyobb világmárkák, mint a Continental, Michelin, Dunlop, Hankok, méghozzá rendkívül alacsony áron. A webáruház igyekszik mindig a legkiválóbb minőségű gumiabroncsokat kínálni az érdeklődőknek, aminek eredményeképpen az első vásárlást követően, sokan törzsvásárlókká válnak. Az említett szakáruház minden évben figyelemmel követi a gumitesztek eredményeit, így folyamatosan napirenden van az abroncsok teljesítményével, amit fel is tüntet, így a kedves vásárló megtekintheti, hogy melyik márkára érdemes pénzt költeni.
Az akciós ajánlatok mellett, a weboldalon arról is találhatunk információt, hogy a különböző terepviszonyokra milyen típusú gumiabroncsot ajánlott vásárolni, ami sokat segíthet az üzemanyag fogyasztás csökkentésében. A felmérések arról árulkodnak, hogy iszonyatos mennyiségű üzemanyagot lehetne megspórolni, ha kissé jobban odafigyelnénk a vezetési stílusunk mellett a gumikra is. Látható, hogy az akciós ajánlatok figyelemmel követése mennyi mindenben lehet a segítségünkre.