Minőségi tetőcsomagtartó kölcsönbe

Tetőcsomagtartó bérlés

Többnyire nem venné hasznát, ha az autó tetején is tudna szállítani, de néha azért jól jönne egy kis plusz hely, ahová rögzíthetne egy-két nehezebb és nagyobb csomagot? Akkor vegye igénybe a tetőcsomagtartó bérlés szolgáltatást, aminek révén potom összegekért cserébe juthat hozzá egy nagyon jó minőségű darabhoz annyi időre, ameddig szüksége van rá!
A kölcsönzött tetőcsomagtartó a jármű típusának megfelelően fog kiválasztásra kerülni, így azért sem kell fájjon a feje, hogy miként tudja azt rögzíteni. Ha szüksége van rá, akkor tetőboxot és hóláncot is kérhet mellé, így akár egy hosszabb nyaralásra vagy téli kiruccanásra is bátran elindulhat.
Az árak napokra vannak lebontva, amelyek akkor a legkedvezőbbek, ha 8 napnál több ideig veszi igénybe a cég szolgáltatásait. Ugyanakkor, ha egytől három napig terjedő intervallumra bérel, akkor is csak 1200 Forintba kerül napjára a tetőcsomagtartó. Ha tetőbox is igényelve lesz mellé, akkor 2400 Ft és ha ezek mellé még hólánccal is kiegészül, akkor 3600 Forintot kell fizetni. A kényelemért cserébe ezek igazán csekély értékek.