A cross kesztyű hatékonyan véd

Cross kesztyű

Köztudott dolog, hogy sportolni csak megfelelő védőöltözet használatával szabad a saját egészségünk megőrzése érdekében. Ennek hiánya akár az életünkbe is kerülhet.
A motorozás kiváltképpen igényli a megfelelő protektorral ellátott védőfelszerelést. A cross kesztyű például kifejezetten a cross motorozás fokozott veszélyei ellen nyújt védelmet. A speciális ergonomikus kialakítású védőeszköz több szempontból is fejlett mérnöki tervezés eredménye. A cross kesztyű egyedi textil anyaga hatékonyan párosul a tenyéren és kritikus helyeken varrt bőrrel. Az ütésállóságra kihegyezett kesztyű apró protektorokkal szerelt a kézfejen és az ujjperceken. Így hatékonyan védi a kezeket egy esetleges baleset esetén.
Mindemellett a cross kesztyű hatékony védelmet biztosít az erős menetszéllel szemben is, miközben megfelelően szellőzik, így a kéz nem izzad bele. A stabil tartás végett tépőzár segít a csuklóknál. Az állítható feszesség révén bárki számára kényelmes viseletet biztosít. Természetesen, többféle méretben és színben kapható, hogy nemek szerint is megfelelő legyen.