Nagy gémer vagy? Érdemes hűségesnek maradnod.

Konzolok Szervize hűségprogram

Sok időt töltesz virtuális játékokkal? Sőt, folyamatosan arra törekszel, hogy az újonnan megjelenő változatokat már a megjelenésük napján megszerezd, ha lehetséges, akkor előrendeled? Akkor a Konzolok Szervize hűségprogram biztosan nem kerülte el eddig sem a figyelmedet. Ennek keretében minden vásárlás alkalmával pontokat gyűjtesz, amiket hozzáadnak a saját profilodhoz.
Ezeket pénzre váltják majd egy vásárlás során. Tulajdonképpen a Konzolok Szervize hűségprogram lehetővé teszi, hogy valahányszor fizetsz, mindig az otthagyott összegért annyi pontot írnak jóvá, ami megfelel a kifizetés 1 százalékának.
Vagyis, ha kb. 15.000 Forint értékben vásárolsz valamit, akkor azért 150 pontot adnak, aminek a pénzbeli értéke 150 forintnak felel meg. Ez talán kevésnek tűnik, de ha jobban belegondolunk, akkor 100.000 Forintnál már 1000 forintot takarítunk meg. Tehát, a Konzolok Szervize hűségprogram nagyon jó lehetőséget rejteget magában, amit nem szabad kihasználatlanul hagyni, hiszen néhány vásárlás után már jelentős összeget spórolhatsz meg.