Óriási siker volt a 2016-os szegedi szabadtéri játékok!

Szegedi szabadtéri játékok
Szegedi szabadtéri játékok

Igaz, hogy lassan a nyár végéhez közeledünk, de ettől eltekintve, még nagyon sok érdekes program várhatja a kirándulni vágyókat. Valamint, ha lemaradtunk valamiről, ami lehet a 2016-os szedi szabadtéri játékok, akkor felkészülhetünk a jövőben megrendezettekre. Mivel ez egy több napos program, ezért érdemes a környékbeli panziókban megszállni (http://szallaskeres.hu/szeged-panzió).
Akár már most elkezdetjük böngészni a netet, hogy biztosan alkalmas helyet találjunk. Kedvtől függően, természetesen nemcsak az aktuális játékokat nézhetjük meg, hiszen Szeged kulturális főváros és ezért rengeteg érdekességgel találkozhatunk.
Épületek, sétányok, a csodás központ, valamint a Tisza part is számtalan élménnyel és látnivalóval vár minket. Érdemes lehet, akár több hetet eltölteni ezen a helyen, mert még lehet, hogy ez is kevés lesz arra, hogy megfelelően bejárjuk a környéket. Ne bízzuk a véletlenre a szállás megtalálását, ezért az interneten minél előbb foglaljuk le a szobát, mert a fesztivál idejére nagyon gyorsan elkelhetnek a szabad helyek.