A partedli az étkezések kelléke

Hasznos a partedli

Manapság ez a nagyszerű termék személyre szabottan, egyedi fényképekkel is készülhet. A partedli alkalmas a mindennapos használtra, a baba etetésénél az egyik legfőbb kellék.
Általában az első hónapokban a puha textilből készült darabok előnyösebbek, hiszen ezek kényelmesek a csecsemőnek. A nedvességet felszívják az étkezések során. Ha a gyermek áttér a vegyes étrendre, akkor a teljesen műanyagból készült partedli lesz jobb. Ilyenkor puha és kemény műanyagból készült előkék közül válogathat. Néhány zsebbel is el van látva azért, hogy felfogja az ételt. Minden ruhadarabot előbb-utóbb kinő a kicsi, így van ez az előkével is. Először kisebb méretűre, majd pedig nagyobbra kész szükség.
A partedli felhelyezése, vagyis rögzítése történhet gombbal, puha madzaggal, patenttel, tépőzárral egyaránt, ezek egyszerű és kényelmes megoldásnak bizonyulnak. Formája tetszés vagy divat szerint választható ki. Szerezzen be több darabot ebből a termékből, hiszen szüksége lesz rá, így míg az egyik szárad, addig a másikat használhatja!