Roppant jutányos a PS4 kamera ár

PS4 kamera ár

A legújabb PlayStation minden gamert magával ragadt, még azokat is, akik a megszokott eszközöktől semmiképp sem akarnak búcsút inteni. Sőt, azt a réteget is megfogta a cég, amelyik hisz az innovációban és a fejlődésben.
Erre jó példa a kamera kiegészítő. Sokak nagy meglepetésére a PS4 kamera ár a piacra kerüléskor is roppant kedvező volt, ezért az emberek java része meg sem gondolta, hogy megveszi-e ezt, hanem egyből levette a polcról és belehelyezte a valóságos vagy virtuális kosárba. Ez a szerkezetet az előzőhöz, tehát a hármashoz képest, igencsak megváltozott. Ez nagyjából ugyanazt tudja, mint az elődje, de dizájnosabb, henger alakú. Akinek birtokában van egy az előző változatból, azért kell ezt lecserélnie, mert ez sokkal szebb képet ad.
Sokan már az új PS piacra dobása előtt tudták, hogy a Sony valami hatalmasat fog véghez vinni. A PlayStation 4 Pro és a PlayStation Slim leleplezésekor pedig, be is igazolódott ez a megérzés. A nagy meglepetést egyeseknél az okozta, hogy a PS4 kamera ár ezek után is igen pénztárcabarát maradt.