A szalagparketta akció rövid ideig tart

Szalagparketta akció

Ha lakásfelújítás vagy építés előtt áll, érdemes elgondolkodni a leendő padlóburkolati rendszerekről is. A domexszonyeg.hu webáruházban most rendkívüli szalagparketta akció van, amiben számos típus igen kedvező áron várja a vásárlókat.
A minőségi parketták forgalmazója minden vásárlót szeretettel vár és segít minden felmerülő kérdés esetén. Bizonyos értékhatár feletti vásárlás esetén ingyenes házhozszállítást is vállalnak a megadott címre. A szalagparketta akció nem tart sokáig, ezért érdemes sietni, nehogy kifussanak az időből és esetleg elfogyjon a meglévő készlet. A szolgáltatás révén, teljes körű segítségnyújtást is kérhet a telepítést illetően. Minden ügyfél tájékoztató füzetet is kap vásárláskor, hogy otthon még könnyebben boldogulhasson a szalagparketta lerakásával.
Aki pedig már rutinos ilyen téren, annak egyébként sincs szüksége segítségre. A szalagparketta akció keretein belül nyújtott támogatás ingyenes és az is marad, az akció befejeztével is. Érdemes tehát ellátogatni a honlapra vagy a legközelebbi parketta boltba.