Tudás az értékesítés és az emberismeret világáról

A tudás az értékesítésben
A tudás az értékesítésben

Hogy biztosíthatod vállalkozásod hosszútávú sikerét? Ahhoz nem kell egyetemi végzettség hogy kimondjuk: mindennek a kulcsa az értékesítés. Ha ez döcög, akkor hiába tiéd a legjobb termék vagy szolgáltatás a piacon, feleslegesen dolgozol, hiszen „éppen csak” a siker marad el.
Hogyan érheted el, hogy ez stabil, sőt mi több, növekvő legyen? Ha nem akarod a szerencsére bízni a vállalkozásod jövőjét, akkor tanulj olyan cégvezetőktől akik megosztják veled a tapasztalataikat.
Piroska Gyula olyan szuper tanácsokat és stratégiákat, szemléletmódot ismertet meg az olvasóival és a tréningjeinek a hallgatóságával amire minden cégvezetőnek és értékesítőnek fel kellene kapnia a fejét.
Miért ne ismernél meg jól működő módszereket, sikeres sztorikat, megoldásokat, amikért mások már megküzdöttek? A mai gazdasági környezetben még nagyobb kihívás talpon maradni, mint pár évvel ezelőtt, és ehhez jön még az online értékesítés nyújtotta megmérettetés.
A legtöbb értékesítői képzés az értékesítés mechanizmusával, annak szakmai trükkjeivel és a kifogáskezeléssel foglalkozik, de Piroska Gyula tréningje ennél többről szól. Különösen értékes tudást szerezhetsz segítségével az értékesítés és az emberismeret világából.