Újra direkt járatok Budapestről New Yorkba!

New Yorkba mindenképpen érdemes legalább egyszer ellátogatni

Kevés város van a világon, amelyik olyan sok szempontból tartozik a „legek” közé, mint New York. A világ legnépesebb városa, a legjelentősebb pénzügyi központ, a zeneipar és a nemzetközi diplomácia első számú központja, hogy csak párat említsünk. Érdemes legalább egyszer ellátogatni New Yorkba, a szallaskeres.hu oldalon pedig számtalan szálláshelyet lehet találni. Hogy nagyon sok embernek valóban ez az úti célja, mi sem bizonyítja jobban, minthogy a leglátogatottabb nevet is kiérdemelte.
A szallaskeres.hu oldalon található rengeteg ajánlat is jelzi, hogy nagy az idegenforgalom a városban. A gazdasági élet fontos embereinek azért vonzó, mivel nincs olyan meghatározó, a világot érintő pénzügyi kérdés, aminek ne lenne New Yorkhoz köze. Az átlagember persze nem emiatt vágyik oda. A hatalmas felhőkarcolók, a rengeteg ember, a látnivalók mindenkit csábítanak. Egy ilyen nagyvárosba természetesen nem lehet „csak úgy” elutazni, ugyanis jó, ha előtte az ember tájékozódik egy-két dologról és lefoglalja a szállását. A szalláskeres.hu oldalon ez könnyedén megtehető. Gondot eddig inkább az odautazás jelentett, hiszen 2011 óta nem volt közvetlen járat Budapestről New Yorkba. Jövő év májusától, azonban négy alkalommal indul járat az amerikai nagyvárosba. A repülőgépek hétfőn, csütörtökön, pénteken és vasárnap indulnak, majd 1 nappal később lesz a visszaút. Ez lényegesen megkönnyíti azoknak a dolgát, akik élőben szeretnék látni a szabadságszobrot vagy elidőznének a híres Central Parkban. A szallaskeres.hu weboldalon a város legkülönbözőbb helyein lehet szobát vagy apartmant foglalni, attól függően, hogy a látnivalók között mi örvend inkább prioritásnak.
A távolságok természetesen nem jelentenek leküzdhetetlen akadályt, hiszen New Yorkban a tömegközlekedés nagyon fejlett, a legtöbb ember taxival vagy metróval utazik. Ennek is köszönhető, hogy minimális a közlekedési légszennyezés, amit kevesen gondolnának egy ilyen hatalmas városról. Látogasson el Ön is New Yorkba, a megfelelő szálláshelyet pedig intézze a szallaskereso.hu oldalon!