Alapos munkát végez a gyémánt vágótárcsa

Amikor építésről van szó, akkor előbb-utóbb elmaradhatatlan munkafázis a különféle alapanyagok vágása. A méretre szabásnak többféle módja létezik, de gyakran a sarokcsiszolókra szerelt gyémánt vágótárcsa a leginkább hatásos erre a célra. Természetesen nem mindegy, hogy mivel kell megbirkózni.

A hidegburkolás olyan szakma, amit egyre többen űznek professzionális vagy hobbi szinten. Az internet tele van kiváló, csináld magad megoldásokkal, de ezekhez mindenképpen kellenek a prémium szerszámok. A gyémánt vágótárcsa éppen ezért többféle kivitelben érhető el a TLS felhozatalában. A különböző hálós alakú szegmenskiképzés révén, az igazán kemény felületekkel is megbirkóznak a termékek.

Választható ultravékony kiképzés, ami forgácsmentesen szeli át a kerámia-, gránit- és márványlapokat. A gyémánt vágótárcsa remek befektetés. Száraz és vizes használatra ugyanúgy használható a legtöbb kivitel, de a fokozott hűtés mindig növeli a teljesítményt és kitolja az élettartamot. A maximális fordulatszámra megéri figyelni, ezzel megelőzve a gyémántrészek kiüvegesedését.