Modern szőnyegek a hideg padlóra

A modern parketták csodásan mutatnak a minimalista és vintage stílusú otthonokban egyaránt, azonban a felületük elég hűvös, ezért általában padlófűtéssel együtt kerülnek lerakásra. Ellenben, ha éppen nem megy a fűtés, ami a melegebb évszakokban elég gyakori és hosszú időt is jelenthet, akkor megint csak kellemetlen lehet mezítláb járkálni a lakásban.
Viszont a szőnyegek képesek elhárítani ezt a kellemetlenséget. A mai darabok pedig egyáltalán nem fogják rontani vagy megtörni a szobák hangulatát, összképét. Csak alaposan át kell böngészni a kínálatot, hogy olyan szőnyegek kerüljenek a földre, amelyek tökéletesen passzolnak az adott helyiségbe és akkor egyáltalán nem fognak kitűnni a képből, sőt, még ezek fel is dobhatják a légkört.
Érdemes például a homedesignlakbrendezes.com oldalon szétnézni, mert itt a szőnyegek, függönyök és tapéták is mindig az aktuális trendeknek megfelelően vannak összeválogatva, így biztosan Ön is megtalálhatja azokat a textíliákat, amelyek teljes mértékben eleget tesznek az ízlésének és a lakása stílusának.