Senegal wenge-tölgy vitrines szekrény három polccal

Senegal wenge-tölgy vitrines szekrény
Senegal wenge-tölgy vitrines szekrény

Egy dolgozószobában soha nem elég a polc, szekrény, amiben tárolják az aktákat, könyveket, ahogy egy lakásban soha nincs elég szekrény a ruháknak. A Senegal wenge-tölgy vitrines szekrény nélkülözhetetlen eleme a Senegal bútorsorozatnak.
Ez a modern bútorsor rengeteg variációs megoldást nyújt a nappali kialakításában. Legyen bármilyen vad elképzelése, a Senegal bútorcsalád elemeivel bizonyosan kivitelezheti. Két színváltozatban is gondolkodhat, egy világosabb, salev dió és egy sötétebb, wenge-tölgy.
Az elemek változatosak, több méretben választhat komódot, vitrines vagy polcos szekrényt, egy- vagy többajtós akasztós szekrényt. Mindegyik szekrény, komód elsődleges szempontja a robusztus, szép külső, de nem elhanyagolható a méretes tároló helyek optimális kialakítása sem. Mindegyik elemben van legalább egy-két fiók vagy polc, hogy az évek során felgyűlt kincseknek méltó helyet találjon. A Senegal wenge-tölgy vitrines szekrény három polccal, egy fiókkal és egy sarokpántos szekrénnyel ideális tároló helye az aktáknak.